Sobre Mi

He pogut SER quan he après a HABITAR-ME: a estar present i connectada al meu cos; a escoltar-me i comprendre’m; a acceptar-me, estimar-me i mostrar-me amb el que hi ha en cada moment; a fer-me càrrec de mi, amb el que m’agrada i el que no; a deixar que et facis càrrec de tu, amb el que m’agrada i el que no.

​El treball corporal i la Teràpia Gestalt són el que m’han donat una major comprensió de mi mateixa. És en l’estar present i conscient, en contacte íntim i sincer amb el meu cos i les meves emocions, en la seva escolta i comprensió, quan emergeix la meva essència i es fa comprensible per a mi, permetent l’acceptació del que hi ha.

L’escolta del cos ha estat la porta més gran, directa i profunda que he trobat per a l’aprenentatge emocional. Una porta que em permet (re)conèixer-me, connectar amb la meva energia vital, amb la meva saviesa i amb el gaudi i m’ajuda a comunicar-me amb els altres amb honestedat. 

​En aquests anys he après quant fràgil és aquesta connexió amb mi mateixa, que fàcil és desconnectar-me i tornar a les inèrcies i als personatges en els que he après a viure. Com de fàcil em resulta perdre aquesta escolta vertadera i deixar de respectar-me (i com es transformen els meus projectes i relacions com a conseqüència!).

He après que necessito la recurrència de l’escolta i expressió corporal per a mantenir-me habitada.

​He après que quan m’habito em sento alineada, creativa, honesta, feliç i enormement poderosa, energitzada. En aquests moments, soc capaç de veure’m, reconèixer-me i mostrar-me amb transparència. Aquest és el meu camí: mantenir-me habitada.

I des d’aquest camí propi,  fa prop de 10 anys acompanyo a altres persones a habitar-se, a moure la seva vida i a generar espais d’aprenentatge individuals i grupals. Perquè no estem soles ni sols i el camí és molt més planer i plaent si es comparteix. I perquè hi ha realitats que només es transformen col·lectivament. No trobo una altra paraula que màgia per a descriure el que sento que succeeix quan ens habitem en el calor del grup. Em fascina la màgia del grup i la seva capacitat creativa i de transformació quan estem realment presents i entregats a l’experiència.

​La transformació és intangible, inmaterial, però profunda. Es pot traduir en una major responsabilització d’un/a mateix/a, una major capacitat d’autososteniment i una major confiança en la vida; en noves formes de relació i comunicació amb els altres; en noves expressions de creativitat; etc. Es tradueix, en definitiva, en nous vincles amb una mateixa, amb els altres i amb la vida.

​Aquest és, en definitiva, el meu viatge i el viatge que et proposo: habitar-te, viure l’experiència i generar aprenentatge a partir d’aquesta.

​Per a facilitar aquest viatge poso al servei la meva experiència professional i personal i la meva caixa d’eines: la Gestalt, el treball corporal, el moviment, la facilitació de grups, el Coaching, l’abordatge sistèmic i el treball de trauma.

Formació

Laura Giménez Gual

  • Llicenciada en Sociologia per la UAB.
  • Formació en Teràpia Gestalt (membre adherent de la AETG).
  • Formació en Coaching Professional per l’Institut  Gestalt (Programa ACSTH de la International Coach Federation).
  • Postgrau de Treball Corporal Integratiu (INEFC). 
  • Formació en Somatic Experiencing (en curs).
  • Diplomada en  Reeducació Corporal Funcional. 
  • Formació en Movimiento Transformacional.
  • Formació en Constel·lacions organitzacionals i estructurals amb Jan Jacob Stam i Ilse Gschwend.
  • Certificada en Creative Solving Problem per la Creative Education Foundation.

Com et puc ajudar?

No dubtis a contactar-me a través dels següents mitjans:

Vilafranca del Penedès

Barcelona

O, si prefereixes, també pots completar el següent formulari i em posaré en contacte amb tu al més aviat possible.

Abrir chat
Hola👋 En què puc ajudar-te?
Hola👋
En què puc ajudar-te?