Moviment Conscient

El moviment conscient és una pràctica que combina la meditació, la música, el moviment i la consciència corporal i emocional per a generar un moviment lliure i espontani en el que tot el nostre ésser està involucrat i present.

Hi ha diversos enfocaments del moviment conscient. Al llarg dels anys he anat construint la meva pròpia aproximació, inspirada sobretot pels 5 ritmes de Gabrielle Roth, per Open Floor i pel moviment expressiu.

Una Porta Cap a Tu

“La dansa és el camí més ràpid i directe a la veritat, no a una gran veritat que pertany a tothom, sinó a la veritat personal, a la veritat del que m’està passant ara mateix. Ballem per a recuperar la nostra brillant capacitat de desaparèixer en quelcom més gran, quelcom segur, un espai sense crítics, ni jutges ni analistes”, Gabrielle Roth.

La pràctica del moviment conscient és, per mi, una font infinita d’aprenentatge i desenvolupament de l’autoconsciència. Una eina d’autoconeixement i de recuperació de l’armonia i l’energia vital.

A través del moviment conscient entrem en un espai per a aturar el soroll físic i mental, escoltar i reconèixer el que està present en nosaltres, donar espai a allò que va sorgint, mobilitzar-ho i transformar-ho.

Com Ho Fem

La proposta musical ens convida a experimentar ritmes i formes diverses, a expressar-nos en diversos llenguatges, recuperant possibilitats de moviment que escapen dels patrons habituals que ens encorseten i reestablint l’espontaneïtat i el gaudi.

No es tracta de ballar seguint coreografies pautades, sinó de donar-nos un espai de llibertat, lliure de judici i d’intenció, per a moure el cos d’acord amb la necessitat que emergeix en cada moment, permetent-nos fluir en el diàleg entre l’estat emocional, el propi moviment espontani, l’energia grupal i la proposta musical.

Com et puc ajudar?

No dubtis a contactar-me a través dels següents mitjans:

Vilafranca del Penedès

Barcelona

O, si prefereixes, també pots completar el següent formulari i em posaré en contacte amb tu al més aviat possible.

Abrir chat
Hola👋 En què puc ajudar-te?
Hola👋
En què puc ajudar-te?