top of page

Sobre mi

La meva història

Sóc una dona apassionada per l'aprenentatge i els processos de creixement personal. Em captiva la màgia de la transformació que opera en nosaltres quan ens habitem plenament. Habitar-se per mi vol dir fer-se conscient, present i plenament responsable. Quan ens habitem podem sentir-nos i escoltar-nos i sentir i escoltar els altres, recobrar l’harmonia, relacionar-nos de manera saludable i mostrar la bellesa interna.

Aquesta fascinació m'ha dut al llarg de la vida a explorar diferents maneres d'aproximar-nos a la comprensió de nosaltres mateixos i del nostre entorn.

Durant 20 anys he treballat en la facilitació de processos de transformació social, desenvolupant una mirada sistèmica i aprofundint en la generació d'aprenentatge personal i col·lectiu dins les organitzacions i grups socials.

Però sempre he tingut la necessitat de sumar altres mirades a aquests processos: la mirada emocional, la mirada corporal, la mirada creativa, etc.

​L’interès s’ha forjat durant anys sobretot en el contacte amb diverses formes de treball corporal: la dansa, el ioga, la meditació, el moviment conscient, etc. El treball corporal va ser per mi, de jove, una porta d’entrada a la presa de consciència i l’autoconeixement. Mica en mica vaig anar descobrint que la pràctica corporal conscient m’aportava un espai absolutament necessari per mi, en el que podia afluixar-me, entrar en contacte amb les meves emocions i relacionar-me des d’un altre lloc.

Això em va dur a la necessitat d’explorar-me amb més profunditat i d’investigar entorn el procés de comprensió emocional i la relació entre el cos, les emocions i la ment. El Treball Corporal Integratiu em va introduir en el món de la Gestalt i va donar-me les primeres eines de comprensió profunda de mi. En aquell moment també es va despertar una vocació per a l’acompanyament a l’autoconeixement i creixement personal.

Des d’aquell primer contacte amb aquest món l’any 2005 he anat experimentant i formant-me en diversos enfocaments de treball personal: la Reeducació Corporal Funcional, el Coaching, el treball sistèmic a través de les Constel·lacions Organitzacionals, el Coaching Corporal, el moviment conscient i, finalment, la Teràpia Gestalt.

Tots aquest enfocaments m’han fet créixer i omplir la caixa d’eines amb les que abordo el treball terapèutic i l’acompanyament de processos.

El 2015 vaig iniciar la meva trajectòria en l’acompanyament, la formació i la facilitació de processos. Actualment, combino l’acompanyament individual, la formació i el treball corporal grupal a través del moviment conscient.

IMG_E2464.JPG
Formació

 

  • Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB.

  • Formació en Teràpia Gestalt (programa certificat per la AETG)

  • Formació en Coaching Professional per l’Institut  Gestalt (Programa ACSTH de la International Coach Federation).

  • Postgrau de Treball Corporal Integratiu (INEFC). 

  • Diplomada en  Reeducació Corporal Funcional. 

  • Formació en Movimiento Transformacional.

  • Formació en Constel·lacions organitzacionals i estructurals amb Jan Jacob Stam i Ilse Gschwend

  • Certificada en Creative Solving Problem per la Creative Education Foundation. 

bottom of page