top of page

Sobre mi

He pogut SER quan he après a HABITAR-ME: a estar present i connectada al meu cos; a escoltar-me i comprendre’m; a acceptar-me, estimar-me i mostrar-me amb el que hi ha en cada moment; a fer-me càrrec de mi, amb el que m’agrada i el que no; a deixar que et facis càrrec de tu, amb el que m’agrada i el que no.

El treball corporal i la Teràpia Gestalt són el que m’han donat una major comprensió de mi mateixa. És en l’estar present i conscient, en contacte íntim i sincer amb el meu cos i les meves emocions, en la seva escolta i comprensió, quan emergeix la meva essència i es fa comprensible per a mi, permetent l’acceptació del que hi ha.

 

L’escolta del cos ha estat la porta més gran, directa i profunda que he trobat per a l’aprenentatge emocional. Una porta que em permet (re)conèixer-me, connectar amb la meva energia vital, amb la meva saviesa i amb el gaudi i m’ajuda a comunicar-me amb els altres amb honestedat. Habitar el meu cos em manté en la honestedat amb mi mateixa i m’allunya d’inèrcies tòxiques i egoiques.

En aquests anys he après quant fràgil és aquesta connexió amb mi mateixa, que fàcil és desconnectar-me i tornar a les inèrcies i als personatges en els que he après a viure. Com de fàcil em resulta perdre aquesta escolta vertadera i deixar de respectar-me (i com es transformen els meus projectes i relacions com a conseqüència!).

He après que necessito la recurrència de l’escolta i expressió corporal per a mantenir-me habitada.

He après que quan m’habito em sento alineada, creativa, honesta, feliç i enormement poderosa, energitzada. En aquests moments, soc capaç de veure’m, reconèixer-me i mostrar-me amb transparència. Aquest és el meu camí: mantenir-me habitada.

 

I des d’aquest camí propi,  fa més de 8 anys acompanyo a altres persones a habitar-se, a moure la seva vida i a generar espais d’aprenentatge individuals i grupals. Perquè no estem soles ni sols i el camí és molt més planer i plaent si es comparteix. I perquè hi ha realitats que només es transformen col·lectivament. No trobo una altra paraula que màgia per a descriure el que sento que succeeix quan ens habitem en el calor del grup. Em fascina i m’emociono cada dia amb la màgia del grup i la seva capacitat creativa i de transformació quan estem realment presents i entregats a l’experiència.

La transformació és intangible, immaterial, però profunda. Es pot traduir en una major responsabilització d'un/a mateix/a, una major capacitat d'autososteniment i una major confiança en la vida; en noves formes de relació y comunicació amb els altres; en noves expressions de creativitat; etc. Es tradueix, en definitiva, en nous vincles amb una mateixa, amb els altres i amb la vida.

Per a que aquesta màgia no sigui efímera i pugui perdurar en el temps, cal que la paraula transcendeixi l’experiència, cal un espai per a la reflexió, l’expressió i l’anclatge, per a transformar l’experiència en comprensió i aprenentatge.

Aquest és, en definitiva, el meu viatge i el viatge que et proposo: habitar-te, viure l’experiència i generar aprenentatge a partir d’aquesta.

Per a facilitar aquest viatge poso al servei la meva experiència professional i personal i la meva caixa d’eines: la teràpia Gestalt, el treball corporal, el moviment, la facilitació de grups, el Coaching i l’abordatge sistèmic.

Aquests són els formats que proposo en aquests moments:

 • Teràpia Gestalt: acompanyament individual per a treballar el que necessitis. Presencial o on-line

 • Moviment vital: grup setmanal de moviment lliure inspirat en la pràctica del 5 ritmes i en el moviment dels centres d’energia. Presencial

 • Habitar-te: espai de reconnexió mensual a través del treball corporal, per a mantenir-te en la pràctica de viure’t i sentir-te present i amb plenitud. Presencial

 • RESPIRA: grup terapèutic per a la gestió de l'ansietat, per a joves 16-18 anys

IMG_E2464.JPG
Formació

 

 • Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB.

 • Formació en Teràpia Gestalt (membre adherent de la AETG)

 • Formació en Coaching Professional per l’Institut  Gestalt (Programa ACSTH de la International Coach Federation).

 • Postgrau de Treball Corporal Integratiu (INEFC). 

 • Diplomada en  Reeducació Corporal Funcional. 

 • Formació en Movimiento Transformacional.

 • Formació en Constel·lacions organitzacionals i estructurals amb Jan Jacob Stam i Ilse Gschwend

 • Certificada en Creative Solving Problem per la Creative Education Foundation

 • Actualment formant-me en resolució del trauma, amb Somatic Experiencing.

bottom of page