top of page

Acompanyament personal

Espacio seguro

Et proposo un espai segur,

lliure de judici,

en el que aturar-te, 

escoltar-te,

recuperar la teva essència i donar-te l'oportunitat de ser tu

Un espai per a 

  • Veure’t i mirar-te amb amor i reconeixement cap a tu mateix/a i viure des de tu, amb honestedat i transparència

  • Generar relacions respectuoses, creatives i facilitadores 

  • Pensar-te des de la plenitud i llibertat i fer-te càrrec de les teves decisions

  • Entendre el conflicte com a oportunitat de moviment creatiu

  • Trobar un encaix harmònic, saludable i apoderat dins els sistemes dels que formes part

Acompañamiento personal
Teràpia Gestalt

​La teràpia Gestalt és un abordatge psicoterapèutic que va néixer als anys 40 emmarcada dins les teràpies humanistes.

 

Des de la Gestalt, potenciem l'experiència en l'aquí i ara, l'escolta, la presa de consciència i la responsabilització. Confiem en la capacitat de la persona per a la seva autoregulació i proposem la cerca de l'autenticitat, la transparència i la coherència internes. 

A partir de l'auto-observació sense judici, treballem per a augmentar la consciència de tu mateix/a per a poder viure amb responsabilitat i llibertat plena la teva vida, tancant, si cal, situacions del passat que encara avui repercuteixen en el teu benestar. 

Coneixent-te millor, podràs recuperar la creativitat perduda i la capacitat d'escollir la manera com afrontes la vida.

La teràpia Gestalt és un procés que et porta a habitar-te, a acceptar-te tal com ets, a recuperar la capacitat de gaudi i a fer-te més lliure.

Com treballem?

 

"El procés terapèutic consisteix en passar de la necessitat de recolzar-se en l'altre a la capacitat de recolzar-se en un mateix". Fritz Perls

 

La teràpia Gestalt és un procés en el que anem avançant per facilitar l'autoregulació cap al benestar. Per això cal continuïtat i confiança, donant temps a la integració de tot allò que anem observant. 

 

Entenem que cal integrar i aliniar l'aprenentatge en 3 dominis: la ment, el cos i l'emoció. Tots 3 es troben absolutament vinculats i treballem per assolir una coherència entre aquests elements.

 

TESTIMONI COACHING

— Laura Mencía

“El procés amb la Laura m'ha servit per ordenar prioritats i sentir el meu poder sobre els diferents aspectes de la meva vida. m'ha ajudat a sentir-me més lliure i valenta per a prendre decisions.”

Coaching

​El coaching és un procés de transformació orientat a objectius que busca prendre consciència i a agafar les regnes cap a una vida més plena i satisfactòria.

 

Potenciant l'auto-observació i la presa de consciència busca generar noves mirades i oportunitats, tot desenvolupant la intel·ligència corporal, emocional i sistèmica i treballant per a passar a l'acció per consolidar la transformació desitjada.

 

A través del coaching t'acompanyaré perquè puguis definir uns objectius clars i realitzables d'acord amb els teus valors i perquè puguis deslliurar-te de les creences i judicis que et limiten i t'impedeixen assolir-los.

 

Totes les persones som potencialment plenes, creatives i amb recursos i, des d'aquest reconeixement, el coaching t'ajudarà a treure tot el potencial que hi ha en tu.

bottom of page